Create  Edit  Diff  De test van de laserpen  Index  Search  Changes  History  Source  RSS  wikifarm  Login

De test van de laserpen

Een laserpen kopen: http://www.laserkopen.com/

We besloten om te controleren, sommige gebieden tapijt voor urine van de hond, want we een sluipen verdenking hadden en deze laser wordt verondersteld te verschijnen van urine. Ik heb later, vinden de huisdier vlek zonder het gebruik van dit product - maar ik ben teleurgesteld dat dit was niet in staat om me te helpen als ik had verwacht. Ik gebruikte het op het tapijt nadat ik stoom gereinigd en zag niets, overwegende dat voordat er ton van plekken van eerdere dieren waren. Ik trots zijn op reinheid, maar deze laser toonde gebieden die verbetering nodig. Het is elke cent die ik betaald plus enkele waard. Ik heb dit toen ik een nieuwe kitten. Ik begon rond te lopen rond het huis en in de badkamers. Ik zou niet aanbevelen mocht u met mannen leven. Onze aanvoer ziet eruit als een plaats delict met deze laser daarop. Helaas, ik had niet hetzelfde geluk als sommige van de andere revisoren. Het verlicht sommige fuzzies en een verdwaalde ping pong bal, maar ik zag niet de gloeiende die andere gebruikers hebt genoemd.

Nou, nu weet ik anders. Ik heb dit tapijt professioneel gereinigd meermaals - zodra voordat we verhuisd in en om de 2 jaar na. Degenen die denk niet dat dit werkt prima, overschatten de kracht van rode laserpen. Ten eerste werkt het beste in het donker. Ten tweede, het gaat geen onderscheid maken tussen kotsen en urine of gemorst wasmiddel voor die kwestie. Het zal echter branden locaties die onzichtbaar op klaarlichte zijn zodat de vlekken kunnen worden geanalyseerd en behandeld indien nodig. Het is een waardevol hulpmiddel in uw arsenaal van geur-elimineren, niet de enige die je nodig hebt. Mijn kamer was opnieuw gereinigd en prachtig! Het werkt heel goed om te zoeken van lint, iets wit, kotsen vlekken en urine markeringen. In een vlaag van frustratie, echter heb ik tot slot gekocht deze rode laserpen. Het werkt net zo goed als het lichtpunt maar is veel handiger.

Hier is een rode laserpen: http://www.laserkopen.com/c-40_77_80.html

De laser is krachtig en geconcentreerd. Ik kocht het kosten van glow-in-the-dark speelgoed voor kinderen, en ook ter plaatse schorpioenen wanneer ik ben camping. Ik kocht een product om de planten van deze plagen te bevrijden, maar het zou duren een paar dagen te merken als het werkte en ik wilde om te zien hoe groot van een plaag die ik had. Wanneer het product aangekomen, ik scheen in mijn slaapkamer, maar niets verlicht ondanks mijn neus vertelt me anders. Dan is de kat geplast weer voor me. Ik scheen de laser bij de spot in volledige duisternis, maar niets opdagen.

Deze astronomische tool is verrassend krachtig voor zijn grootte. Het gevonden plekken die ik wist ik was op zoek naar (helaas!), en op heeft sociaal assistente mij lokaliseren van het echte probleem in mijn huis--een stoel ik van een vriend die haar hond had blijkbaar geplast erfde op, daarom markering probleem veroorzaakt bij mijn hond! Ik zou nooit hebben bedacht het uit zonder de laser want het was op het been van de stoel. Voor nauwe inspecties (binnen een handbereik, mijn onwetenschappelijk meten) dit volkomen fijn zal werken, maar voor langere afstanden, ik denk dat het zal alleen bellen uit grotere monsters. Het lichtspectrum mij varieert omdat ik heb een ander laserpen die vlekken vlekken en objecten op een verdere afstand en meer zichtbaar zijn. Ik was messing rond en besloot om te zien of er iets op de muren van mijn slaapkamer, en mijn gosh!

Ik kocht dit product omdat je bril te gebruiken en dat is in feite het geval niet nodig. Een follow-up van e-mail ontving ik van het bedrijf vragen als ik tevreden met mijn aankoop was. Ik dacht dat was vrij koel aangezien het was niet zoals het kostte me een fortuin. Heb ik besloten om het nadat mijn kat ziek geweest was, zodat ik zien kon als ze overal in het huis had geplast. Dit veroorzaakt me om te kopen een speciale tapijt gewoon om de vloer beschermen. De kamer moet donker om te zien de fluorescentie van het puin. Ik zou graag een krachtiger versie van deze laserpen. Ik probeer verschillende schoonmaakmiddelen en het gebied waar mijn hond een ongeluk gehad hebben gevonden de scène met de laser kan wel zelfs na reiniging met reinigingsmiddelen voor huisdier urine. Deze 100000mW blauwe laser heeft me laten zien wat een verse laag verf was te verbergen; een kind had getrokken over de muren daar! Het maakte me veel comfortabeler tijdens mijn verblijf die de vakantie blijken geweldig geholpen!

Dit model is de sterkste laserpen: http://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9782.html

Ik heb dit te kunnen testen wat we dachten nieuwe vitiligo gebieden op mijn kind. Het werkt erg goed in volledige donker en vrij goed in gedeeltelijke duisternis. Op een nacht lopen, kunt u ter plaatse een schorpioen uit ongeveer 20 voeten weg. We hebben een reddingshond en een redding kat en twee redden meer honden - maar niet meer "messes" dan men zou verwachten. Maar wanneer ik bestelde dit huisdier urine licht, ik was gewaarschuwd door vrienden die laserpennen dat zoekt huisdier urine nooit werken. Nou, laat me je vertellen, de sterkste laser werken heel goed. Ik geschrobd dan al de vele plaatsen die de kat had gemarkeerd. Ik altijd hand-schoongemaakt elke vlekken, en zoals ik al zei, we doen de professionele schoonmaak met bekende bedrijven.

Last modified:2017/03/03 18:31:50
Keyword(s):[That's not just the best answer. It's the btesset answer!]
References: